top of page

Banana chips

Quando tenho vontade de comer um salgadinho acabo desejando chips de banana verde. Em LA sempre compro pronta porque encontro facilmente as versões sem óleos inflamatórios. Mas quando tenho mais tempo, gosto de fazer com as bananas de casa.


Aqui está a receita:

3 bananas verdes

Óleo de coco extra virgem

Sal marinho moído

Cúrcuma e pimenta preta (opcional)


Como fazer:

1. Corte a banana em fatias finas no sentido de comprimento

2. Unte uma assadeira com o óleo de coco.

3. Pincele óleo de coco em cima das fatias. Tempere com sal a gosto.

4. Leve ao forno preaquecido a 200 graus por 15 minutos.

5. No meio do tempo, vire as fatias de banana. Não deixe queimar.


When I feel like eating a snack, I end up craving green banana chips. In LA I always buy ready-made because I can easily find versions without inflammatory oils. But when I have more time, I like to do it with plantains or bananas home.Here is the recipe. 3 plantains , extra virgin coconut oil, ground sea salt, Turmeric and black pepper (optional) How to make:1. Cut the plantain into thin slices lengthwise 2. Grease a baking sheet with coconut oil. 3. Brush coconut oil on top of slices. Season with salt to taste.4. Bake in a preheated oven at 200 degrees for 15 minutes.5. Halfway through the time, turn the banana slices over. Don't let it burn.

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page